16. 11. 2014.

Besplatne e-knjige free download



Od kada su ukinuli sajt baneprevoz tesko je naci dobre a besplatne elektronske knjige, pretrazujuci internet prostranstva pronasla sam sledece stranice koje bar djelimicno mogu posluziti:
-sto se tice alternativne medicine, zdrave ishrane i duhovne literature knjige mozete pronaci na stranici transformacija svijesti,
-popularne e-knjige na engleskom jeziku raznih zanrova imate na www.pdfbook (mozete skinuti samo jednu e-knjigu dnevno, ali i to je sasvim dovoljno) i www.freebookspot, iako su pisane na engleskom jeziku vecina ih je pisana jednostavnim jezikom koji moze razumjeti svako ko iole poznaje engleski, ali to zavisi i od odabrane knjige. Knjige su raznim formatima pdf, mobi, epub itd. Sretno e-citanje.
Evo jos sajtova sa besplatnim elektronskim knjigama na engleskom jeziku:




2 komentara:

Minnie kaže...

Na nekim od ovih sajtova ima more reklama, pa je malo teze skidanje knjiga, ali preporucujem AdBlock, ja ga koristim i stvarno je odlican.

Minnie kaže...

Ukinulu su i ovaj pdfbook sajt, tako da izgleda ne postoji nista zaista besplatno na internetu, ali za utjehu nam moze biti da knjige nisu skupe bilo nove, polovne ili elektronske i da ima mnogo prodavnica, online knjizara i oglasa preko kojih mozete naci knjige koje vas zanimaju.